Within Whispers: The Fall

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. április 2. (6 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Thorium Studios

Kiadó: Thorium Studios

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

Főszereplőnk Aska, aki fiatal szanitécként éli át az első világháború szörnyű rémálmait, miközben minden erejét arra összpontosítja, hogy megtalálja a fronton eltűnt testvérét. Azonban van egy különleges képessége, melynek segítségével képes kommunikálni az elesett katonák szellemeivel. A háború borzalmaival és a képességével bírkózva leginkább csak amiatt retteg, hogy a holtak hangjai között egyszer a bátyjaét is megleli.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.