Windy Meadow - A Roadwarden Tale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 16. (8 hónapja 2 napja)

Műfaj: Fantasy, Dráma

Játékmenet: Vizuális novella, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Windy Meadow - A Roadwarden Tale egy interaktív vizuális regény a saját utad megválasztásáról, amelyben három főszereplőnek kell segítened meghozni életük legfontosabb döntéseit. A játék története a Roadwarden világában játszódik és a középpontjában Vena, Fabel és Ludicia összefonódó története áll.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Kapcsolódó játékok: Roadwarden

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Új történettel bővül a Roadwarden világa
Hír
1 éve 2 hónapja (2023. március 30.)

Új történettel bővül a Roadwarden világa

A Windy Meadow - A Roadwarden Tale egy interaktív vizuális regény lesz a saját útjaink megválasztásáról.