White Shadows

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 7. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Platformer, Lopakodós

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A White Shadows egy filmszerű puzzle-platformer, amelyben egy kis Ravengirl szerepében próbálsz elmenekülni egy brutális, elnyomáson és erőszakon alapuló disztópiából, amely a hierarchikus társadalmi ranglétra legaljára helyezi őt.

A katasztrófa utáni sötétség ürességéből az égbe emelkedő tornyok hatalmas hálózatából áll, és a város, ahonnan ifjú kalandorunk menekülni próbál, veszélyes hely. Meg kell találnia a módját, hogy elkerülje a gépezetek fogait, amelyek arra készülnek, hogy porrá őröljék őt. Át kell ugrania a rozoga infrastruktúrán, amely hidat képez a körülötte lévő barlangszerű sötétségben, és el kell kerülnie a lelőni kész őrök éber figyelmét. Útja során eljut a város legfényesebb magaslataira és a legsötétebb mélységeibe, felfedezve sorsát az utolsó szabad emberek között.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.