Where Wind Becomes Quiet

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. május 18. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Mike T

Kiadó: Mike T

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A játék egy súlyos beteg, amnéziában szenvedő író történetét meséli el. A betegség lassan de biztosan megfosztja utolsó emlékeitől. Az író arra ébred, hogy egy ismeretlen helyen tartózkodik, és rájön, hogy semmire sem emlékszik. Próbálja értelmezni az egészet, és fényes villanásokba botlik, amelyek segítenek neki megérteni a helyhez fűződő kapcsolatát. Az elhagyatott bányásztelepet felfedezve az író úgy érzi, nincs egyedül, és valóban egy misztikus erő követi őt, és próbálja legyőzni őt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.