We Were Here

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 3. (7 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ebben a kooperatív módra építő puzzle kalandjátékban két játékosnak egymástól elválasztva kell kijutnia (élve) egy fagyos és elhagyatott pusztában található várból. A játékosok egy walkie-talkie-n keresztül tudnak kommunikálni egymással, ezért egy headset szinte kötelező a játék végigjátszásához és a teljes játékélményhez. A két játékos egymást kisegítve próbálja megoldani a furfangos fejtörőket.

A játék első része teljesen ingyenes. A második rész (We Were Here Too) 2018-ban jelent meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.