We Stay Behind

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2025. április 8. (9 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Low-poly, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Egy üstökös egy Laburnum Creek nevű kisváros felé tart azzal a végleges céllal, hogy teljesen letörölje azt a Föld felszínéről. A neves írónő, Laura Tanner ellátogat az egykori gyógyfürdőjéről híres városba, hogy interjút készítsen néhány lakossal, akik még a halálos veszély ellenére sem hajlandóak elhagyni az otthonaikat. Ám a festői kisváros szívében valami nagyon nem stimmel. Különös figurák és szürreális találkozások várnak Laurára az álmok és a valóság közötti rejtélyes utazás során. Vajon Laburnum Creek őt is teljesen magába szippantja majd? Vagy mindent kockára téve képes lesz erőt venni magán, hogy kiderítse az igazságot?

A We Stay Behind egy rejtélyes interaktív történet elfojtott traumákról és eltemetett titkokról. Miközben a játékos a főhősnőt egy személyes felfedezésekkel teli, érdekes történeten keresztül vezeti, a döntései szó szerint átformálják Laura világát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

We Stay Behind – rejtélyek és traumák a halál árnyékában
Hír
2 éve 5 napja (2022. június 10.)

We Stay Behind – rejtélyek és traumák a halál árnyékában

Az Unforeseen Incidentst készítő Backwoods Entertainment maga mögött hagyta a point-and-click stílust, és legújabb kalandjukat, a We Stay Behindot már egy telje...