Wavetale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. december 12. (1 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Humoros

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Felfedezős, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Wavetale egy nyílt-világú akció-kalandjáték, amelyet a Zoink Games fejlesztett.

A Wavetale egy fantasztikus univerzumba kalauzol el bennünket, egészen pontosan egy Strandville nevezetű szigetvilágba. Ez az egykor békés hely rejtélyes tengeri lények támadásának esett áldozatul, ami a lakosok életét valóságos túlélési harccá változtatta. A játékosok egy Sigrid nevű lányt irányítanak, aki úgy dönt, hogy rendkívüli képességei segítségével feltárja a víz alatti titkokat, és megmenti népét a halálos veszedelemtől.

Sigrid akkor kapott extra képességeket, amikor összebarátkozott egy titokzatos árnyékkal, amely lehetővé tette számára, hogy a víz felszínén járjon, és hihetetlenül gyorsan tudjon siklani közvetlenül a víz felett. Ugyanígy mozog a főhősnő a szárazföldön is, ráadásul a levegőben kisebb távolságokat is képes leküzdeni. Mivel a játék világából nem hiányoznak az ellenfelek, fontos szerepet kapnak a dinamikus csaták is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.