Wailing Heights

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. április 27. (8 éve 1 hónapja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Outsider Studios

Kiadó: Outsider Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Frances Finklestein, Nagy-Britannia minden idők legnagyobb rock zenekarának, a The Deadbeats-nek volt egykor a menedzsere. Az együttes nagyobb volt, mint a Beatles, a Monkees és az Addams family együttvéve. Finklestein ott volt velük a kezdetektől (1966) és a szóbeszéd szerint ő volt a banda lelke. 2016-ban, amikor a banda utolsó tagja is elhalálozik, Finklestein telefonhívást kap, melyben felkérik, hogy szervezzen meg egy koncertet egy olyan városban, amiről még senki sem hallott: Wailing Heights. Sőt, nem csak, hogy nem hallottak róla, de még a térképek sem jelzik. Mint kiderül, Wailing Heights egy békés kis település, amit az olyan nem-klasszikus szörnyek lakják, mint a vegán vérfarkasok, hipszter vámpírok, pop zombik és mindenféle polgári gondolkodású adófizetők. A gond az, hogy nem nagyon hasonlítanak az élőkre...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból
Hír
2 hónapja 4 hete (2024. március 18.)

15 további random ajánlat a '24-es Steam Tavaszi Vásárból

Félútnál tart a Tavaszi Vásár, ezért úgy gondoltuk, ismét ajánlunk tíz játékot a figyelmetekbe - köztük két '24-es megjelenésűt -, amiket érdemes lehet csekkoln...