Voyeur

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. március 31. (31 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Megbízott leskelődőként a híres Hawke vállalat alá tartozó családi ingatlanban történő eseményeket kell kifigyelnünk ebben az FMV kalandjátékban. Szexuális szituációktól sem mentes, meztelenkedést és egyéb forró helyzeteket is felvonultató filmbetétekkel operáló kalandjáték, amely megjelenésekor nagy port kavart a köztudatban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.