Vampyr

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 5. (6 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

London, 1918. Dr. Jonathan Reid újdonsült vámpírként új élete pozitívumaival és negatívumaival ismerkedik, miközben orvosként meg kell találnia a gyógymódot a városban pusztító influenzavírusos megbetegedésre. Vámpír átka miatt azonban olyan emberekből is táplálkoznia kell, akiket épp a betegségtől szeretne megmenteni. A játék ennek okaként olyan kérdéseket feszeget, hogy például elfogadjuk-e a bennünk lévő gonoszt, vagy megpróbálunk harcolni ellene? Mivel akció-kalandjátékról van szó, ezért a túlélésért vámpír vadászok, élőhalottak és más természetfeletti lények ellen kell harcolnunk. Különböző vámpír erőket használva manipulálhatjuk a körülöttünk élő embereket és betekintést nyerhetünk az életükbe. Ezáltal eldönthetjük, hogy végzünk velük, vagy megkíméljük az életüket. A döntéseink megmenthetik, de teljesen romba is dönthetik London városát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Vampyr webseries I. - Szörnyek
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. január 19.)

Vampyr webseries I. - Szörnyek

Megérkezett a Vampyr első fejlesztői videója, melynek fő témája a szörnyek bemutatása lett.

Júniusban érkezik a Vampyr
Hír
6 éve 5 hónapja (2018. február 8.)

Júniusban érkezik a Vampyr

Megjött a negyedik és egyben a legutolsó fejlesztői videónapló a Vampyrból, melyben ismét sok gameplay jelenetet láthatunk, plusz végre azt is megtudjuk, hogy p...

Nincs hiány ötletekből a Dontnodnál
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. november 6.)

Nincs hiány ötletekből a Dontnodnál

A Life is Strange alkotói jelenleg összesen 6 játékon dolgoznak, ha a Twin Mirrort is beleszámítjuk.