Valiant Hearts: Coming Home

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. január 31. (1 éve 5 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Platformer, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Érintőképernyős

Fejlesztő: Old Skull Games

Kiadó: Ubisoft

Platform: iOS, Android

Leírás:

Az előző részhez hasonlóan a történet az első világháború idején játszódik, és a kampány négy, a konfliktusban részt vevő karakter történetét meséli el. Ezek közé tartozik egy szanitéc, egy német búvár, egy brit pilóta és egy katona, aki a Harlem Hellfighters, egy fekete amerikaiakból álló ezrednél szolgál.

Játékmechanikáját tekintve a játék elődjének továbbfejlesztése. A Valiant Hearts: Coming Home egy 2D-s platformjáték, amely próbára teszi ügyességünket és ravaszságunkat. A játék során felfedezzük a rendelkezésre álló területeket, elkerüljük a veszélyeket, semlegesítjük az ellenséget és megoldjuk a különböző rejtvényeket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Valiant Hearts: The Great War

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Új platformokra érkezik a Valiant Hearts: Coming Home
Hír
4 hónapja 6 napja (2024. március 7.)

Új platformokra érkezik a Valiant Hearts: Coming Home

A tavaly januárban kizárólag telefonokra megjelent játék ma kilép a Netflix-exkluzivitásból, hogy meghódítsa a többi platformot.