Unusual Findings

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 12. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: EPIC LLama

Kiadó: ESDigital Games

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az Unusual Findings a 80-as évek retró hangulatát szeretné életrekelteni, amolyan tipikus Stranger Things-szerűen. A játékban a 80-as években járunk, közeleg a karácsony, és Vinny, Nick és Tony a 3 jóbarátnak, és most érkezett meg az új kábeljel-eltávolítójuk. Aznap este, miközben egy fizetős felnőtt csatornát próbálnak befogni, egy idegen űrhajó vészjelzését veszik fel, amely a városuk melletti erdőben landol... A dolgok csak még rejtélyesebbé válnak, amikor rájönnek, hogy a toronymagas idegen a közösségük nagyon különleges tagjait vette célba.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 79

8.5/10 - Igazán szórakoztató egy alkotás, amire mindig örömmel fogunk visszagondolni
2022. október. 12.
Az Epic Llama Games a Darkestville Castle után, ha nem is egy világmegváltó kalandot készített megint, de a humorának, a fejtörőinek, a szerethető szereplőinek és a kellemes nosztalgikus élménynek hála, amit nyújt, szerintem igazán szórakoztató egy alkotás, amire mindig örömmel fogunk visszagondolni (hol is az a partvisnyél…?). Látszik rajta, hogy a fejlesztők megfogadták az előző játékuk után érkező építőjellegű kritikákat, mert annál egy sokkal letisztultabb, minden porcikájában profibb alkotás született, ami kevésbé érződik egy homázsnak még úgy is, hogy szemmel láthatóan fejet hajt a nagy klasszikusok előtt. Kíváncsian várom, mivel rukkolnak ki legközelebb. (Zárójelben azért megjegyezném, hogy bár kedveltem ezt a grafikai megoldást is, szívesen látnék tőlük megint egy kézzel rajzolt kalandot, mert az valami elképesztő volt, ahogy a Darkestville kinézett annó)

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ránéztünk a Steam Next Festre
Érdekesség
2 éve 9 hónapja (2021. október 3.)

Ránéztünk a Steam Next Festre

Itt van a Steam feszt itt van újra, mondhatnánk könnyű szívvel, ugyanis lassan megszokottá válik, hogy minden ősszel óriási demó dömpinggel jelentkezik a világ...

Megjelenési dátumot kapott az Unusual Findings
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. szeptember 14.)

Megjelenési dátumot kapott az Unusual Findings

A retró „fílingre” összpontosító hagyományos point-and-click kalandjátékban három jó barát rejtélyekkel teli kalandját követhetjük végig.

Unusual Findings – A dolgok ennél strangerebbek nem is lehetnének
Teszt
1 éve 9 hónapja (2022. október 12.)

Unusual Findings – A dolgok ennél strangerebbek nem is lehetnének

Nosztalgiázni természetesen mindenki imád, elvégre régen minden sokkal szebb volt, meg eleve legyen úgy, mint régen volt. A mi generációnknak pedig ezt a régent...