Until 9:15 a.m.

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 15. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: ObeQaen

Kiadó: ObeQaen

Platform: Windows/DOS, Mac OS, SteamOS/Linux

Leírás:

Az Until 9:15 a.m. természetesen egy indie kalandjáték, amit a francia ObeQaen csapat készített a Godot Engine segítségével. A képek és a videó alapján elképesztően jól néz ki, és bár csak kb. 2 órái játékidőt ígér, az alacsony ára miatt mindenképp elgondolkodtató a megvásárlása.

A játék azzal nyit, hogy egy aranyos kislány egy bájos madárjelmezben egy festői parkban várakozik, és azon tűnődik, vajon miért telik az idő olyan gyötrelmesen lassan. A közeli óra makacsul 9:14-et mutat, és egy rejtélyes, rókajelmezes férfi azt állítja, hogy ez az óra elromlott. De érdekes módon nem csak ez az óra rakoncátlankodik, de az is, amelyik a dombon álló nagy kastély tornyában van. Ennek tudatában a kis főhősnő úgy dönt, hogy elindul, és megpróbálja megjavítani az órákat, hogy újra mozgásba lendítse az időt. Útja során különböző problémákkal küszködő karakterekbe botlik, akiken szintén megpróbál segíteni.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Megjelent az Until 9:15 a.m., a gyönyörű, kézzel rajzolt kaland
Hír
2 éve 9 hónapja (2021. szeptember 27.)

Megjelent az Until 9:15 a.m., a gyönyörű, kézzel rajzolt kaland

A mindössze két órás játékidőt kínáló mini-kaland 3.50 dollárért lehet a tiétek.