Unmemory

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. október 13. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Thriller, Noir, Krimi

Játékmenet: Szöveges, Vizuális novella

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Patrones y Escondites

Kiadó: PID Games

Platform: iOS, Windows/DOS, Android

Leírás:

Sokan nyomoznak az értékes zsákmány után, amelyet a hírhedt betörők, a Gyilkos Cicák loptak el, de csak egy ember van a világon, aki tudja, hová van elrejtve: te. A probléma az, hogy semmire sem emlékszel. Mindezt tetézi a fürdőkádban talált halott lány, akiről szintén nem tudod, hogy kicsoda.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.