Unlucky Seven

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. augusztus 30. (5 éve 10 hónapja)

Műfaj: Horror, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Puzzling Dream

Kiadó: PlayWay S.A.

Platform: Mac OS, Windows/DOS, SteamOS/Linux

Leírás:

Hat életfogytiglanra ítéltnek (és egy androidnak) azt ígérték, hogy ha elindulnak egy űrbéli misszióra és feltérképezik az ismeretlen űr egy részét, akkor szabadon engedik őket. Ez a hatalmas, reményteli lehetőség azonban nem tart sokáig. Egy idegen bolygón landolnak, ahol egy furcsa, kihalt bázisra bukkannak. Bemennek, hogy körülnézzenek, de hamar rádöbbennek, hogy kijutni bizony már nem lesz olyen egyszerű.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.