Under The Waves

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 29. (9 hónapja 3 hete)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az Under the Waves egy narratív kalandjáték, amelynek története a veszteséggel való megbirkózás témája körül forog. A produkciót a független Parallel Studio csapata fejlesztette, a megjelenésért pedig a Quantic Dream felelt.

Az Under the Waves 1979 egy alternatív, retrofuturisztikus változatába kalauzol el minket. A játék főszereplője egy Stan nevű profi búvár. A főhős megpróbálja feldolgozni az életét megváltoztató veszteséget, valamint megpróbálja elfogadni új jövőjét, és ennek okaként az Északi-tenger mélyére merészkedik. A mélységet magányosan felfedezve hősünk különféle látomásokat tapasztal, amelyek lényegében pszichikai állapotának a megnyilvánulásai. Csak rajtunk múlik, hogy végül visszatér-e a felszínre, vagy örökre a hullámok alatt marad.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Under The Waves – gondolatainkkal a hullámok alá zárva
Hír
1 éve 9 hónapja (2022. augusztus 28.)

Under The Waves – gondolatainkkal a hullámok alá zárva

A Quantic Dream az utóbbi időben elkezdett kiadóként is funkcionálni, és több narratív kalandjáték projektet is a szárnyai alá vett. Az Under The Waves is egy k...