Twelve Minutes

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 19. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A Twelve Minutes egy valós idejű, felülnézetes, interaktív thriller, amely egyszerű point and click kezelő felülettel rendelkezik.

Ami egy romantikus estének indul a feleségeddel, az rémálommá válik, amikor egy rendőrnyomozó betör a lakásodba, gyilkossággal vádolja a feleségedet, és agyonveri őt... S mindezt csak azért, hogy azonnal visszatérj pontosan abba a pillanatba, amikor kinyitottad a bejárati ajtót. A probléma ugyanis az, hogy egy tizenkét perces időhurokban ragadtál, arra kárhoztatva, hogy újra és újra átéld ugyanazt a borzalmat...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Twelve Minutes sokkal hosszabb lesz 12 percnél
Hír
3 éve 3 hónapja (2021. március 28.)

A Twelve Minutes sokkal hosszabb lesz 12 percnél

Sose ítélj a játék címe alapján.

Új gameplay részletek érkeztek a Twelve Minuteshez
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 12.)

Új gameplay részletek érkeztek a Twelve Minuteshez

A készítő és a világsztárok mesélik el, hogy milyen lesz a játék.