Trip the Ark Fantastic

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 22. (2 hónap 3 hét múlva)

Műfaj: Fantasy, Krimi

Játékmenet: Fontos döntéses, Narratív történetmesélés, Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Gamechuck

Kiadó: Gamechuk

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Trip the Ark Fantastic egy narratív rpg-kalandjáték, amely az ipari és társadalmi forradalom küszöbén álló Állati Királyságban játszódik. A történet főszereplője Charles, egy tudós sündisznó, akit a monarchia királya a birodalmának megmentésével bíz meg. Charles döntései a játék végére érve nem csak a reformereket segíthetik, de akár az anarchiát is előidézhetik.

A történet egy ősi mítosz körül forog, amely az Állatvilág kasztrendszerének alapját képezi: a fantasztikus bárka mítosza. A mítosz szerint a bárkát évezredekkel ezelőtt építették az oroszlánok, hogy megmentsék az összes állatot egy nagy árvíz elől. A király húzása most az, hogy ha a reformokról és forradalomról szóló suttogások közepette egy olyan tekintélyes tudós mint Charles bebizonyítja a mitikus bárka létezését, az állatokat ismét a királypárti álláspont felé terelheti, és így továbbra is fenntarthatja a monarchiát.

Charlest végig elkíséri a király megbízható tanácsadója, Philippe, a róka, és a királyi őrség kapitánya, Andre, a vadkan. Feladatuk a királyság peremvidékére és azon túlra is elvezeti őket, a homályos igazságot keresve.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.