Tommy Gun Witches

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. augusztus 22. (11 hónapja 3 órája)

Műfaj: Krimi, Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland, Sétaszimulátor, Vizuális novella

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Cosmic Void

Kiadó: Cosmic Void

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy krimi, boszorkányokkal?! A Tommy Gun Witches játékban egy nyomozót alakítasz, aki boszorkányok, lidércek és ördögök elkövetett bűntények után nyomoz.
A boszorkányokat egy másik dimenzióba száműzték, de néhányuknak mégis sikerült titokban visszatérniük. Egy nemrégiben történt gyilkosság furcsa módon tükrözi a sajátos módszereiket. Rajtad áll, hogy kibogozd a rejtélyes gyilkosság rejtélyének szálait.

A Tommy Gun Witches egy rövid retro point & click kalandjáték pixel-art grafikával, amely a narratív fikció, a sétaszimulátor és a vizuális regény műfajok elemeit ötvözi.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.