Those Who Remain

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. május 28. (4 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Ahogy kialszanak a fények, a sötétség parazsa felizzik az álmos Dormont városában. Szembe kell nézned a kényelmetlen borzalmakkal, meg kell őrizned a józan eszedet, és túl kell élned az éjszakát ebben a történetközpontú, belső-néztes pszichológiai thrillerben.

Vannak dolgok, amiknek soha nem szabadna megtörténniük, főleg nem akkor, amikor az életed legboldogabb pillanatait éled. Ennek ellenére mégis megtörténnek. Edwardnak jó élete volt, gyönyörű felesége és tökéletes kislánya. De csak volt. Mostanában azon kapja magát, hogy whiskyt vedel, és autózik a dormonti éjszakában, hogy véget vessen titkos viszonyának és helyrehozza a hibáit.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.