The X-Files: Deep State

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. február 15. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hidden object

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: FoxNext Games

Kiadó: Creative Mobile

Platform: iOS

Leírás:

Az elsősorban mobilokra és Facebookra megjelenő játék 2010-ben játszódik, a tévésorozat 9. és 10. évad eseményei között. Dale különleges ügynököt alakítjuk kivel különféle bűntényeket kell felderítenünk ebben az ingyenesen játszható alkotásban. A sorozat 11. évadának alkalmából kiadott programja a tervek szerint havonta fog frissülni, és IAP-t, tehát játékon belül megvásárolható tartalmakat is magában foglal.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hamarosan új X-Akták játék érkezik
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. november 29.)

Hamarosan új X-Akták játék érkezik

Nem, sajnos nem az 1998-as FMV folytatása, hanem egy teljesen új rész jelenik meg 2018 elején.