The World After

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. április 20. (3 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Burning Sunset

Kiadó: Burning Sunset

Platform: Windows/DOS, Mac OS

Leírás:

A 2020-as franciaországi világjárvány idején játszódó The World After, Vincent, egy író történetét meséli el, aki vidékre menekül, hogy az új könyvén dolgozzon. De a visszatérő, furcsa álmok arra késztetik, hogy a falu rejtélye mögötti igazságot keresse. Miközben egy régi kastélyt vizsgál, rájön, hogy képes átváltani az éjszaka és a nappal között, és egy rettentő szörny, az Éjjeliőr kezdi üldözni.

Vajon sikerül választ találnia? Mi rejlik a Tannhäuser-kapun túl? Ki vagy mi az Éjjeliőr? Mit jelentenek a furcsa üzenetek, amelyeket folyamatosan talál?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.