The Wolf Among Us

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. október 11. (10 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Interaktív film, Fontos döntéses, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Cel-shaded, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Bigby, a farkas és a többi mesehős modern nagyvárosi környezetben éli meg a szokatlan, vértől, és bűncselekménytől sem mentes izgalmas mindennapokat. A mesevilágból száműzött karakterek "boldogan" és teljes titokban élnek New York városában, mígnem egy nap szörnyű gyilkosság történik, melynek megoldását a nagy gonosz farkasra bízzák.

A Telltale a Walking Dead első évadának sikerén felbuzdulva fogta az abban megismert formulát és egy noirosabb, felnőtteknek szánt környezetbe ültette át. A játékosok között nagy rajongótábór alakult ki a játék körül és sokáig úgy tűnt, hogy a rengeteg kérlelés ellenére sem lesz folytatása.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

9.5/10 - A Telltale leghangulatosabb játéka
2017. november. 16.
Annyira jó a hangulata, hogy minden hibáját elnézem neki. Csodás zene, kiválóan megírt és kidolgozott karakterek és a történet is végig leköt. Alig várom a folytatást.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.