The Void

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. október 23. (14 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Ice-Pick Lodge

Kiadó: Ice-Pick Lodge

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A The Void, vagy más címeken Turgor és Tension, egy belső-nézetes akció-kalandjáték stratégiai és túlélő-horror elemekkel megfűszerezve.

A játék egy különös, Void nevezetű világban játszódik, amit a csábító Nővérek és a kegyetlen, félmechanikus Fivérek lakják. A környezet szürke és halott, és az egyetlen életforrás egy Lympha nevű anyag, amire a Nővérek vágynak és amit a Fivérek mohón gyűjtenek. A játékos megszerezheti a Lymphát és felhasználhatja a világon belüli interakcióra, a halott fák felélesztésére, az éhező Nővérek etetésére, vagy a Fivérek elleni küzdelemre. A Lympha különböző színei különböző hatásokat produkálnak, így a játékosnak nagyobb védelmet vagy sebességet biztosíthatnak, de mindig valamelyik tulajdonság kárára.

A játék célja egyszerű: kijutni a Voidból. Ezt azonban különböző módon lehet elérni. Például a Nővéreket megölhetjük, de meg is kímélhetjük. A Fivérekkel megküzdhetünk, de szövetségre is léphetünk velük.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.