The Shivah

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. november 21. (10 éve 7 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Russel Stone rabbiként éli életét New York városának egyik szegény zsinagógájában. Russel Istenfélő ember, akinek nagy problémája van. Az emberek nem nagyon járnak hozzá és alig van pénze, hogy fenn tudja tartani a zsinagógát. A dolgok nagyon sivárnak tűnnek és idővel Russel egyre cinikusabbá és keserűbbé válik.

Amikor már minden veszni látszik, Russel érdekes információ birtokába jut. A gyülekezetének egyik tagja elhunyt és a rá hagyott egy jelentős mennyiségű összeget. Áldás lenne talán? Vagy a kezdete valamilyen vészjósló dolognak? Elfogadja-e Russel a pénzt és lépjen tovább? A lelkiismerete azt diktálja, hogy ne tegye. Inkább erőt vesz magán és a játék során bejárja Manhattant, hogy megfejtse mi is állhat e fura dolog mögött.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.