The Sexy Brutale

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. április 11. (7 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Izometrikus

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A játék során feladatunk lesz utánajárni, hogy ki gyilkol kit az extravagáns villában, ahol végignyúlva a padlón egy véres maszkkal a fejünkön ébredünk. A játék során kémkednünk és különböző logikai feladványokat kell megoldanunk, miközben az óra állandóan ketyeg és az egész 12 óránként újra kezdődik. Vajon ki sütötte el a fegyvert 03:45-kor reggel? Vajon hol lehet az a harang, amely este hatkor szólal meg? És vajon miért pislognak az égők a lámpákban délutánonként? És a 10 gyilkossági helyszín? Az összes kérdésre választ kapunk, ha végigjátszuk ezt a kritikusok által is nagyra tartott logikai kalandjátékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.