The Red Strings Club

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. január 22. (6 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Deconstructeam

Kiadó: Devolver Digital

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Az elismert altruista vállalat, a Supercontinent Kft., a Social Psyche Welfare névre keresztelt rendszernek kiadását tervezi: ez egy olyan rendszer, amely képes megszüntetni a depressziót, a haragot és az antiszociális életmódot. Azonban egy titkos klub csaposa és egy szabadúszó hacker nem tekintik ezt az evolúciós rendszert javulásnak, hanem inkább egyfajta agymosásnak. A szerencsétlen vállalati alkalmazottak és egy rosszindulatú android mellett, a duó minden követ megmozgat annak érdekében, hogy megakadályozza a rendszer forgalomba kerülését.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Pixeles cyberpunk kalandjáték jöhet?
Hír
6 éve 8 hónapja (2017. október 30.)

Pixeles cyberpunk kalandjáték jöhet?

Ha nem, akkor is jön, ugyanis a Deconstructeam a Gods will be watching után egy újabb stílusos narratív kalandjátékkal érkezik 2018 elején.