The Ransom of Atawallpa

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 27. (6 hónapja 3 hete)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Fejlesztő: Lundgraph

Kiadó: Lundgraph

Platform: iOS, Mac OS

Leírás:

A címszereplő utolsó inka császárt elfogták, és hogy garantáljuk épségét, felkerekedünk T'ira, a királyi láma társaságában, hogy aranyat keressünk, amivel megválthatjuk az uralkodó szabadságát. A dolgokat bonyolítja egy bandita, aki egy olyan titokzatos urna után kutat, ami teljesíti a tulajdonosa egyetlen kívánságát, és nem mellesleg ehhez T'ira testvérét is ellopta, hogy sikerrel járjon.

Ami leginkább különlegessé teszi a játékot, az a megvalósítás: a készítők a saját, Peruban készített fényképeikből alkották meg a környezetet, a karaktereket pedig agyagból formálták meg, festették ki, majd fotózták le a játékhoz, amiket szükség szerint utólagosan animáltak is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Oktató-kalandjáték érkezett mobilokra a The Ransom of Atawallpa képében
Hír
6 hónapja 1 hete (2023. december 6.)

Oktató-kalandjáték érkezett mobilokra a The Ransom of Atawallpa képében

Egy oktató jellegű kalandjáték érkezett november 27-én az App Store-ba Claudine Lundgren és csapata, a Lundgraph jóvoltából, amely az Inka Birodalom kulturális...