The Poisoned Pawn: A Tex Murphy Adventure

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 28. (5 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi, Noir

Játékmenet: Interaktív film, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD)

Fejlesztő: Chaotic Fusion

Kiadó: Big Finish Games

Platform: Windows/DOS, Oculus

Leírás:

Tex Murphy legújabb kalandja az Overseer újragondolásának indult, de a Tesla Effectet elkészítő Big Finish Games végül felkarolta a projektet, és így egyeneságbeli folytatásként jelenhet meg a játék. A jövőben járunk, méghozzá 2051-ben a harmadik világháború után; a meglett korú Tex Murphy pedig újabb rejtélyeket oldhat meg, amelyek néhol a kalandos múltjára visszavezető okokat is rejthetnek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Így készült a Tex Murphy sorozat
Hír
6 éve 4 hónapja (2017. december 4.)

Így készült a Tex Murphy sorozat

A Poisoned Pawn készítői egy meglepetés streamben mutatták be a sorozat "making of" videóját.

Mégsem készül az új Tex Murphy rész. Vagy mégis?
Hír
2 éve 11 hónapja (2021. május 12.)

Mégsem készül az új Tex Murphy rész. Vagy mégis?

Az eredetileg a Tex Murphy: Overseer rajongói remake-jének szánt The Poisoned Pawn fejlesztését elengedte a Big Finish Games. A rajongók azonban nem adják hamvá...