The Painscreek Killings

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 27. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Krimi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: EQ Studios

Kiadó: EQ Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Painscreek Killings egy történetgazdag, rejtélyes gyilkossággal foglalkozó játék, ami egy elhagyatott város nyugodt felfedezéséből hirtelen egy bűnténymegoldó élménnyé fejti ki magát. Fel tudod fedni a város sötét titkait és nyilvánosságra tudod hozni a rejtett igazságot?

Mint Janetet, egy fiatal és jövendő újságírót irányítunk, akit megkért a szerkesztője, hogy vizsgálja ki miért hagytak el az emberek rejtélyes módon egy élettel teli várost.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.