The Padre

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 1. (6 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Voxel

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős

Leírás:

Papként egyetlen dolgunk van ebben a játékban - hogy kigyomláljuk a gyomokat az Isten kertjéből. Egy démoni erőkkel fertőzött kastélyban ragadtunk, ahol fegyverekkel, a hitünkkel, vagy ha kell, akkor a puszta kezeinkkel kell írtanunk a gonoszt, miközben egy ismeretlen identitás figyel és várja, hogy a hit páncélját porrá zúzza körülöttünk.

A The Padre egy 3D-s, point-and-click, túlélő-kalandjáték, amely a szörnyekkel való harc és a rejtvények megoldásával egy mély és emlékezetes narratívát kombinál, amely hangulatos lovecrafti atmoszférában rajzolódik ki a képernyőnkre.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Padre - gyomírtás Isten kertjében
Hír
6 éve 6 hónapja (2018. január 2.)

The Padre - gyomírtás Isten kertjében

Ingyenes alpha demó érkezett a voxel grafikára épülő horror-kalandjátékból.