The Night of the Rabbit

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. május 28. (10 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel-rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Nyúl éjszakája című játékban a játékos egy Jeremias Nussbaum nevű, 12 éves, kicsit naiv kisfiút irányít. Jeremias boldog életet él az anyjával, és minden vágya, hogy bűvész lehessen. Egyik nap valóra válik az álma, amikor egy fehér nyúl bevezeti őt a beszélő állatok mágikus világába. Sajnos egy fenyegető erő veszélyezteti ezt a világot, és persze Jeremias lesz az, akinek majd helyre kell hoznia a dolgokat.

A játék egy teljesen hagyományos, kézzel-rajzolt, point-and-click kalandjáték.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.