The Mildew Children

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. április 17. (2 hónapja 3 napja)

Műfaj: Dráma, Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Vizuális novella, Puzzle, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A The Mildew Childrent leginkább a 2D-s hagyományos kalandjáték és a vizuális-novella keverékeként lehetne jellemezni. Játékmenete nyomozásokat, rejtvényeket, QTE-eket és fontos döntéseket kombinál.

Az alkotás komor története egy olyan faluról szól, amelyet csak gyerekek laknak, akik pogány hagyományokat követnek. Egy fiatal boszorkány, Kyrphel és testvérei, a falujuk megmentése érdekében arra kényszerülnek, hogy egy hátborzongató rituálét hajtsanak végre. A boszorkányok halála a rituálé során nem szokatlan, hiszen nem mindenki tud győzedelmeskedni a Halál Úrnője felett. Kyrphel azonban elég erős ahhoz, hogy megbirkózzon vele. Legalábbis ő így gondolta.

A The Mildew Children sorozatként érkezik, és jelenleg csak az első fejezete elérhető.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.