The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. december 10. (2 éve 7 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Életszimulátor

Grafikai stílus: 3D, Fotorealisztikus

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Epic Games

Kiadó: Epic Games

Platform: PlayStation 5, Xbox Series X/S

Leírás:

The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience a nevéből adódóan nem egy játék, hanem egy igazi virtuális élmény, aminek két célja van: az új filmet reklámozni, és hogy minél lejjebbről vegyük fel a leesett állunkat, amikor meglátjuk, mire képes az új Unreal engine mozgásban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kaland(os)játékok a TGA-n
Hír
2 éve 7 hónapja (2021. december 10.)

Kaland(os)játékok a TGA-n

Tegnap éjszaka röpke három órán keresztül lezajlott az idei Game Awards, ahol mindenféle díjkiosztáson túl egy halom érdekesebbnél érdekesebb játéktrailert is b...