The Last Guardian

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. december 6. (7 éve 7 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Az Ico és a Shadow of the Colossus szellemi örökösét 2007-ben jelentették be, de a megjelenéséig egészen 2016 decemberéig kellett várni. A sajátos fantasy világban játszódó játékban egy bebörtönzött kisfiút irányítunk, akinek legfőbb vágya, hogy végre kiszabadulhasson a fogságból. Ebben nyújt neki segítséget Trico, a griffszerű teremtmény, akinek segítségével különböző ügyességi és logikai feladványokon kell áthámoznia magát.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

VR támogatást kap a The Last Guardian
Hír
6 éve 7 hónapja (2017. december 9.)

VR támogatást kap a The Last Guardian

A tavalyi évben sok huzavona után megjelent játék december 12-én egy ingyenes támogatást kap, amelynek elsősorban a PSVR tulajdonosai örülhetnek.