The Last Express

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. március 30. (27 éve 3 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Párizsból indul Konstantinápoly (ma Isztambul) felé az Orient Expressz. Az utolsó pillanatban kapaszkodik fel rá főhősünk Robert Cath, aki kabinja elfoglalásakor egy igen kellemetlen meglepetésben részesül: egy holtat talál benne, aki ráadásul az egyik ismerőse volt és megbeszélt találkozójuk lett volna a vonaton. Robert Cathnek ki kell derítenie, hogy ki követte el a gyilkosságot, de nagyon hamar rájön, hogy a szálak rendkívül kuszák és sokkal mélyebbre vezetnek mint azt elsőre gondolta volna... Jordan Mechner (a Prince of Persia ötletgazdája) első kalandjátéka amely szövevényes történetvezetést kevert rotoszkóp technikával létrehozott, rajzolt grafikával. Bár a kasszáknál végül nem lett sikeres a játék, idővel kultstátuszba került, értékei pedig csak tovább nőttek az eltelt idővel arányosan. Az elmúlt években mobilokra is megjelentették a játékot.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Mi is az a kalandjáték?
Érdekesség
5 hónapja 3 hete (2024. január 20.)

Mi is az a kalandjáték?

Közel 50 éve gyűrűzött be a játékosvilágba a kalandjátékok műfaja, de hogy ki mit ért ez alatt, kinek mi fér bele a kategóriába, az szinte egyénenként változik....