The Last Door: Season 2 - Collector's Edition

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. március 29. (8 éve 3 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A The Last Door: Season 2 egy epizodikus point-and-click kalandjáték. A címet többek között H.P. Lovecraft és Edgar Allan Poe művei ihlették. A játék a The Last Door folytatása.

A második évadban a történet szintén a XIX. század végi Angliában játszódik, méghozzá valós helyszíneken, és sok utalás van benne az akkori történelmi eseményekre és a helyi kultúrára. A The Last Door: Season 2-ben Dr. John Wakefieldet irányítjuk, aki az első évad főszereplőjének, Jeremiah Devittnek a pszichiátere. Dr. Wakefield a kliense keresésére indul, aki rejtélyes körülmények között tűnt el. Kalandja végül a tiltott tudás, az összeesküvés, a szörnyű titkok és az őrület világának kapujává válik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: The Last Door - Collector's Edition

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.