The Last Case of Benedict Fox

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. április 27. (1 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Horror, Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Last Case of Benedict Fox egy metroidvania platformjáték, egyenesen a kalandjátékokból származó rejtvényekkel és soulslike harcrendszerrel. Az alkotók H.P. Lovecraft műveiből és egyéb sötét krimikből merítettek ihletet.

A cselekmény az 1920-as évek Bostonjában játszódik. A játék főszereplője Benedict Fox, egy önjelölt nyomozó, aki úgy dönt, hogy egy fiatal pár hátborzongató gyilkossága és gyermekük elrablása ügyében kezd el nyomozni. Emiatt a főhős kénytelen meglátogatni a hatalmas, omladozó kúriát, ahol az áldozatok éltek. Fox nem egyedül nyomoz, ugyanis folyamatosan ott lesz vele egy démon, aki természetfeletti képességekkel ruházza fel. Neki köszönhetően főhősünk képes belépni a halottak elméjébe, hogy ott értékes információk és nyomok után kutasson. A nyomozónak résen kell lennie, mert a mélységnek nevezett szürreális birodalomban az emberek fájdalmas emlékei fizikai formát öltenek...

A The Last Case of Benedict Fox egy side-scroller játék. Ahhoz, hogy minél többet megtudjunk a régi kúriában történt eseményekről, fel kell fedeznünk azt, információkat keresve, amelyeket rejtvények megoldására és a cselekmény előrehaladására használunk fel. A démonokkal és különböző fenevadakkal vívott csaták dinamikusak, és óvatosnak kell lennünk, gondosan keresve az ellenfelek gyenge pontjait és a védelmükben lévő réseket. Ahogy haladunk előre, úgy bővül a képességeink tárháza, ami lehetővé teszi, hogy ne csak több kihívással nézzünk szembe, hanem egyre messzebbre merészkedjünk a mélységbe és a kúriába.

A The Last Case of Benedict Fox grafikája színes, rajzfilmes stílusban készült, amelyet Tim Burton művei ihlettek.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sztorit boncolgató videón a The Last Case of Benedict Fox
Hír
1 éve 5 hónapja (2023. február 19.)

Sztorit boncolgató videón a The Last Case of Benedict Fox

A rejtvényekkel teli metroidvania játék H.P. Lovecraft műveiből és egyéb sötét krimikből merít ihletet.