The Inpatient

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. január 23. (6 éve 6 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Interaktív film

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Mozgás kontroller

Leírás:

60 évvel járunk az Until Dawn-ban történtek előtt. A játékos egy amnéziában szenvedő karaktert irányít a Blackwood Sanatorium-ban. A karakter nemét a játékos választhatja ki. A játékmenet az Until Dawn által lerakott alapokon nyugszik, tehát egy új interaktív filmélményre és túlélő horrorra számíthatunk, amiben nagyon fontosak lesznek a játékos döntései.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.