The Innsmouth Case

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. június 23. (4 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Horror, Humoros

Játékmenet: Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Szöveges

Leírás:

Egy kétségbeesett anya, egy eltűnt lány és egy misztikus hely. Aligha lehetne ennél nagyobb kihívás. A kis Tabitha Marsh rejtélyes eltűnésének megoldására azonban minden idők legkeményebb és legokosabb nyomozóját keresték fel... aki épp nem ér rá, ezért a munka a tiéd. Nagyítót a zsebbe, és irány a távoli halászfalu Innsmouth, ahol semmi sem az, aminek látszik…

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Heti hírmorzsák #1
Hír
3 éve 10 hónapja (2020. augusztus 16.)

Heti hírmorzsák #1

Összefoglaló a hét kalandjáték eseményeiről.