The Inner World: The Last Wind Monk

9
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 20. (6 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A orrfuvola dinasztia évszázadokon át törődött titokban Aspos-sziával, miközben fokozatosan benépesítették ezt a kerek kis világot. De most Emil, a kereskedő, tévútra vezette Asposia lakóit és elhitette velük, hogy a dinasztia irányítása sötét erők kezében van. Az egyetlen, aki megállíthatja a gonosz Emilt, az orrfuvola trónjának örököse: Robert. Hatalmas lelkesedéssel, de annál kevésbé tudván, hogy valójában mit is csinál, Robert útnak indul, hogy megtalálja az utolsó legendás szél szerzetest, miközben titkon reméli, hogy plátói szerelme végül beteljesülést nyer.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

oil.ali

Összes értékelése: 1

9/10 - Kifogástalan folytatás
2018. január. 9.
Mint a fentiekből kitűnik, a The Inner World: The last windmonk (és persze az első rész is!)  egy “must play” játék minden kalandjáték kedvelő számára. Mivel gyakorlatilag minden platformon elérhető (vagy elérhető lesz), nem igazán tudok olyan kifogást találni, ami felmentést ad a kipróbálása alól egy vérbeli “adventurernek”. A magam részéről egyszerűen bepakoltam a képzeletbeli “toptizembe” az első rész mellé, és jó esélyt látok arra, hogy bérelt helye is marad ott az elkövetkező évtizedekben. Biztos vagyok benne, hogy Robert és Laura remekül fogja ott érezni magát Gaybrush-sal, Elenával, George-dzsal és Nico-val.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Inner World - The Last Wind Monk
Teszt
6 éve 6 hónapja (2018. január 9.)

The Inner World - The Last Wind Monk

“Létezik egy csodálatos világ, Asposia, ahol kétféle lény él együtt boldogságban, békességben. Azok, akiknek nincs furulya az orra helyén - és azok, akiknek van...