The Forever Labyrinth

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. február 1. (5 hónapja 1 hete)

Műfaj: Fantasy, Dráma, Rejtélyes

Játékmenet: Felfedezős, Hibrid - Rougelike-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: inkle

Kiadó: inkle

Platform: Flash (Web)

Leírás:

A The Forever Labyrinth a termek, szobák, sziklák és pincék állandóan változó labirintusa, tele az egész kései emberiség összegyűjtött műveivel. És aminek a falai között eltévedt a barátod, akárcsak sokan mások...

Vajon meg tudod őt találni? És képes leszel megérteni a labirintus titkait? Ki az a titokzatos alak, aki üzeneteket hagy neked? És vajon túléli-e a labirintus a közelgő összeomlást?

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Az inkle és a Google Arts & Culture bemutatja: The Forever Labyrinth
Hír
5 hónapja 1 hete (2024. február 2.)

Az inkle és a Google Arts & Culture bemutatja: The Forever Labyrinth

Az olyan címeket jegyző inkle, mint a Heaven’s Vault, az Overboard!, vagy a tavalyi A Highland Song, meglepetés gyanánt kiadott egy ingyenes, böngészőalapú, a v...