The Fall of Lazarus

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. október 4. (6 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: No Wand Studios

Kiadó: No Wand Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A The Fall of Lazarus egy belső-nézetes sci-fi kalandjáték, mely sétaszimulátorhoz híven leginkább a felfedezés élményére összpontosít. A cselekmény az USSC Lazarus (Unified Space Ship Companies) fedélzetén zajlik, amely a KR Corporation (Kross-Rübel) tulajdonába tartozik. Ez a cég csillagközi áruforgalommal és bányászattal foglalkozik. A játékos egy hölgy bőrébe bújik, aki a Vénuszi háborúk veteránjaként új jövőt szeretne magának kiépíteni. Ezért is vesz részt egy nyolc évig tartó küldetésben, amelyben egy bányatelepen kell dolgoznia. De amikor felébred a hiperálomból, teljesen egyedül találja magát a hajón, ráadásul még az emlékeit is elvesztette.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.