The Eternal Cylinder

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 30. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Túlélőszimulátor, Puzzle, Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland, Életszimulátor, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Eternal Cylinderben a Trebhum néven ismert furcsa lényeket irányítjuk, akik egy rendkívül ellenséges környezetben próbálnak túlélni. A világukon ugyanis egy örökkön örökké mozgó henger pusztít, ami valamilyen rejtélyes módon ezekhez a kis Trebhum lényekhez kötődik. Ahhoz, hogy egy lépéssel mindig a henger előtt legyenek állandóan fejlődniük és alkalmazkodniuk kell, de nem csak az új környezethez, hanem a benne élő szokatlan lényekhez is.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - Szomorú, megható és elgondolkodtató is egyben
2022. október. 24.
A The Eternal Cylinder az egyik legegyedibb 3D-s narratív kalandjáték, amivel valaha játszottam. Mindenképpen ajánlom azoknak, akik szeretik a felfedezős, gyűjtögetős játékokat, de azoknak is, akiknek annak idején bejött a Spore című játék. A Cylinder viszont még annál is jobb lett, méghozzá a hozzáadott történet miatt, amely szomorú, megható és elgondolkodtató is egyben.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Eternal Cylinder – a lényeg, hogy sose add fel
Teszt
1 éve 8 hónapja (2022. október 24.)

The Eternal Cylinder – a lényeg, hogy sose add fel

Talán ti is elgondolkodtatok már azon mostanában, hogy túl sok játék készül, túlságosan egyforma stílusban. A 2021-ben megjelent The Eternal Cylinder viszont bi...