The Dark Eye: Memoria

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2013. augusztus 30. (10 éve 10 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Daedalic The Dark Eye sorozatának második része, mely egy hagyományos, kézzel-rajzolt, point-and-click kalandjáték, a Chain of Satinav folytatása.

Fasar távoli vidékéről származó Sadja hercegnő egyszer háborúba kezdett, hogy szembeszálljon a démonokkal a Gorian sivatagban. De az a célja, hogy minden idők leghíresebb hősévé váljon, rejtélyes kudarcba fulladt, a lány eltűnt és végül a róla szóló mesék feledésbe merültek. Öt évszázaddal később, egy Geron nevű fiatal madárfogadó beleegyezik, hogy megoldja Sadja sorsának rejtélyét, ha cserébe leveszik az átkot Nuri tündérről. De ezzel olyan események láncolatát indítja el, amelyek hamarosan sötétbe borítják hazáját, Aventuriát...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.