The Cub

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. január 19. (6 hónapja 5 órája)

Műfaj: Disztópikus, Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Cub egy poszt-apokaliptikus világban játszódó platform-kaland, melyeket a '90-es évek olyan klasszikusai inspiráltak, mint a az Aladdin, a Lion King és persze az Another World. A félig-meddig elpusztult Földön ragadt, a vadonban felnőtt modern Mauglival a Marsról jött "idegenek" látogatását kell túlélnie, miközben az egyiküktől szerzett sisakból szóló rádióadásokat hallgatja.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.