The Chant

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. november 3. (1 éve 8 hónapja)

Műfaj: Horror, Fantasy

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Brass Token

Kiadó: Prime Matter

Platform: Windows/DOS, PlayStation 5

Leírás:

A The Chant egy külső-nézetes pszichológiai horrorjáték a kanadai Brass Token stúdiótól, amely egy new age szekta helyszínén játszódik. A játék rendezője az iparág veteránja és a Brass Token kreatív igazgatója, Mike Skupa, aki a Sleeping Dogs és a Bully tervezési igazgatója volt. 

Egy csendes-óceáni szigetre érkezel, ahol egy sötét szekta elszabadít valamit. Démonok támadnak rád, neked pedig harcolnod kell, hogy megmenekülj a pszichedelikus terror elől.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.