The Centennial Case: A Shijima Story

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. május 12. (1 éve 11 hónapja)

Műfaj: Krimi, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad, Point & click

Leírás:

A The Centennial Case: A Shijima Story egy élőszereplős kalandjáték, amely az örök élet témáját járja körül.

A Shijima család az elmúlt évszázadban megmagyarázhatatlan halálesetek láncolatát szenvedte el. Amikor Haruka Kagami krimiíró meglátogatja Shijmáékat, felfedezi, hogy a családban négy különböző időpontban bekövetkezett gyilkosság történt. Ráhárul a feladat, hogy megoldja a rejtélyt, és megtalálja a gyilkost.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.