The Bunker

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. szeptember 20. (7 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A The Bunker egy pszichológiai horror kalandjáték, melyben interaktív módon figyelhetjük és követhetjük végig a valódi színészek által előadott cselekményt. Több mint 3 órányi, teljesen interaktív filmfelvétel vár ránk, melyben semmilyen CGI effektet nem használtak. A történet egy valódi nukleáris bunkerben játszódik és egy John nevű férfit irányítunk, aki utolsó túlélőként tengődik a betonfalak között. John 30 éve született a bunkerben, pont aznap, amikor a bombák lehullottak. Most, 3 évtizeddel később, amikor már mindenki meghalt körülötte, akaratlanul is, de feltörnek benne az emlékek, melyek hatásaként kezdi felidézi, hogy miért alakult ilyen szomorúra a bunkerben élők sorsa.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.