The Bizarre Adventures of Woodruff and the Schnibble

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. június 6. (29 éve 1 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Coktel Vision

Kiadó: Sierra On-Line

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy pusztító atomháborút követően a világ lakossága majdnem megsemmisült, és a túlélőknek mélyen a föld alá kellett bújniuk. Eközben az emberhez hasonló lények békés faja, a boozookok benépesítették a Földet. Miután az emberek ismét a felszínre emelkedtek, véres háborút indítottak e faj ellen. A boozookokat kíméletlenül elpusztították, kultúrájukat lerombolták, és a háború végén az emberek rabszolgasorba taszították őket.

Felépült Vlurxtrznbnaxl függőleges, gazdaságilag önellátó városa, amelyet egy BigWig néven ismert korrupt vezető irányított, aki súlyos adókkal és szabadságkorlátozásokkal nyomta el a lakosságot. A zseniális Azimuth professzor, aki szimpatizál a boozookok ügyével, felfedezett egy titokzatos tárgyat vagy entitást, a Schnibble-t, amely a jelek szerint békét és jólétet hozhat a világra. BigWig csatlósai azonban elrabolják a professzort, és még egy plüssmacit is lelőnek, amely a kis örökbefogadott félig boozook fiának, Woodruffnak a tulajdona. A Viblefrotzer nevű eszközt magára alkalmazva Woodruff fizikailag tizenöt évet öregszik, és elég erősnek érzi magát ahhoz, hogy megkezdje nevelőapja felkutatását, és megtalálja a módját annak, hogy letaszítsa trónjáról BigWiget.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:
Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.